A kemping

 

Kemping

Seget Donji városka egyik gyönyörű kempingje, a Seget kemping. Családias, hangulatos, kisméretű, közvetlen a tengerparton helyezkedik el. A kis területet tarka virágok, árnyat adó fenyőfák és a mediterrán térségre is jellemző pálmafák teszik színessé és egyedivé.

Kemping

Tengerpartja aprókavicsos, tiszta, rendezett. A tenger gyönyörűen átlátszó, kék színben ragyog. Kisgyermekes családok és az úszni nem tudok is kényelmesen használhatják, hiszen fokozatosan mélyül. 

A kemping közelében található a hajókikötő, Kempingahonnan naponta többször indulnak hajók a környező csodaszép szigetekre, /Drvenik, Solta, Brac és Hvar/  de akár Split városába is eljuthatunk.  

A kemping területén belül étterem és bár is működik, ahol a helyi konyha remek ízeivel, Kempingbarátságos kiszolgálással várják a vendégeket. Kisméretű, de jól felszerelt közért is található a kempingen belül, friss pékáruval, tejtermékekkel, zöldségekkel.

Felújított és folyamatosan tisztán tartott vizesblokkok szolgálják a vendégek kényelmét.

Kemping

A kemping parcellái kényelmes méretűek, lakókocsiink fenyőfák árnyékában helyezkednek el, kb. 50 méterre a tengerparttól.

A kemping apró mérete és kis létszámú személyzete miatt kifejezetten családias, barátságos. Sokan épp ezek miatt, évek ótaKemping visszajárnak ide.

A kemping közelében számtalan üzlet, közért, étterem, bár és bazár található. Mindenképpen sétáljunk egyet a kisvárosban, sok látnivalót rejteget.

Kemping

A tengerparti sétányon – melyen a kemping strandja is fekszik – közvetlenül Trogir óvárosába juthatunk el, ahova nappal és este is érdemes ellátogatni. Rengeteg látnivaló, gyönyörű épületek, hangulatos utcák, tengerparti kavalkád várja a látogatókat.

A Seget kempingben, 6 db lakókocsi várja a nyaralni vágyókat. Ezt a nyaralási formát elsősorban azoknak a Vendégeknek ajánljuk, akik élvezik a természet közelségét, kedvelik a laza nyaralást, akinek fontos a tengerpart közelsége, de a kényelem is fontos szempont. Minden lakókocsink klímával ellátott, kényelmes ágyakkal és felszerelt konyhával /kombinált hűtő, mikró, rezsó, edények, tányérok, stb./ rendelkezik.

Jöjjön el és élvezze a felhőtlen nyaralást a csodálatos Seget kempingben!