A kemping

Lopar híres büszkesége, Horvátország egyik legszebb strandja, a 2 km hosszú, finom homokos Paradicsom part. A kemping közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, vendégei ingyenesen használhatják.

A Paradicsom part hosszan elnyúló, homokos partú, lassan mélyülő, gyönyörű tiszta tengerrel vár minden korosztályt, ahol a kisgyermekes családok is biztonságosan, kényelmesen nyaralhatnak.

A kemping igazán családbarát, ahol minden korosztályra gondoltak, programok várnak mindenkit.

A kemping közelében több, jól felszerelt, kisebb-nagyobb bolt, üzlet közül választhatunk, aki pedig igazán friss pékárura vágyik, a gyalog is könnyen elérhető péknél szerezheti be. Friss gyümölcsöt és zöldséget a kemping bejáratánál tudunk vásárolni helyi termelőktől.

Éttermek, bárok, fagyizók, kávézók sokasága áll rendelkezésre. A gyerekeket jól felszerelt játszóterek és animátorok hada várja, hogy élményekkel teli legyen a nyaralás. A parton vízi játékok kölcsönzésére van lehetőség, korosztály és bátorság szerint választhatunk közülük: jet ski, vízi bicikli, banánozás, csónakázás. Közvetlenül a kemping mellett található a gyerekek nagy kedvence is, a hatalmas vízi csúszda.

A vízi játékokon kívül különböző sportpályákon is kipróbálhatjuk magunkat: kézilabda, kosárlabda, strandröplabda, teke, tenisz. Hölgyvendégek kedvence a tengerparti aerobik óra, naponta több alkalommal is megrendezésre kerül.

Szépségápoláson is részt vehetünk, a kempingben wellness részleg működik, masszázs, fittness terem, fodrászat, kozmetika várja a szépülni, pihenni vágyókat.

A kemping területén több, gyönyörűen tisztántartott vizesblokk segíti a vendégek kényelmes tisztálkodását, ahol WC papírról és szappanról is gondoskodnak. Négylábú vendégek részére külön fürdető áll rendelkezésre. A vizesblokkokban mosógépek is rendelkezésre állnak, a recepción vásárolt kupon ellenében használhatók. A mosószert és öblítőt az ár tartalmazza.

A nappal is hangulatos kis Lopar estére új arcát mutatja, sétálóutcáján kirakodó árusok, bazárok sora várja a nézelődő, kíváncsiskodó sétálókat. Hívogató éttermek, falatozók, pizzériák kínálata közül választhatunk, kóstolhatunk igazán finom falatokat.

Fiatal és szórakozni vágyó vendégeink sem fognak unatkozni, több disco, bár, utcai zenész hívogat különböző zenei stílusokkal, így kedvünkre bárhol táncra perdülhetünk.

A kempinges, lakókocsis nyaralást elsősorban azoknak a Vendégeknek ajánljuk, akik vágynak egy gondtalan, laza nyaralásra, ahol élvezhetjük a természet közelségét, de a kényelemről sem kell lemondani.

 

Jöjjön el és élvezze a felhőtlen nyaralást a csodálatos 4*-os San Marino kempingben!