Rólunk

Lakókocsis nyaralás HorvátországbanKedves Látogató!

Szilárd Krisztina vagyok, párommal, Gáborral együtt, szeretettel köszöntjük oldalunkon!

Sok más emberhez hasonlóan mi is nagyon szeretünk utazni, felfedezni a világot, legyen az közel, vagy távol.

Nagy öröm számunkra, hogy olyan munkával foglalkozhatunk, mely egyben a hobbink és így rajtunk keresztül még sok családnak tudunk örömöt okozni és                                                                     felejthetetlen élményeket nyújtani.

Horvátország közelsége lehetővé teszi, hogy sok magyar turista felfedezze ezt a csodálatos országot. Itt mindenki megtalálja, amire vágyik. Mi is megtaláltuk Loparon, a San Marino kempingben. 

A kempingezés érzése egyedülálló, laza, pihentető, egyszerűségétől nagyszerű, de a sátorozást csak egy szűkebb réteg kedveli, így a lakókocsis nyaraltatást választottuk.  6 db, klímás, mindennel felszerelt, kényelmes, berendezett, telepített lakókocsival várjuk kedves Vendégeinket!

A nyári szezon idején minden turnusváltáskor a kempingben tartózkodik a megbízott Gondnokunk, aki személyesen fogadja Vendégeinket, segít az eligazodásban, közösen egyeztetik a leltárban szereplő berendezéseket, eszközöket.

Ha szeretné kipróbálni a kempingezést, de fontos a kényelem, nézzen szét további oldalainkon, válasszon lakókocsit és tegye meg foglalását minél előbb!  🙂 

 

Várjuk sok szeretettel!